арна е а ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
не знам чия е ама ми напълни гледката
Collapse
X
-
не мой да е мноо - 220 или 226 зависи от модела.
За градски разход от има няма 18-19/100 не са мноо ...
но пък и 0-100км/ч за 7,9 за лиму никак не е зле ...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от goro...Единственото,което не му харесвам на тоя модел,са малките фарчета,слагани преди фейс лифта.
Иначе разходът е ясно, че ше е голям, ама поне знаеш защо. Пък има такива хубави метанови уредби...на това евтино, луксозно окачване ше заспят направо_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Само да ви кажа, че съм имал удоволствието да карам такава с Ремус и спортен филтър (на тъст ми е и я има от 2 години) и върви страхотно. Звукът, който издава обаче е най-несравнимото удоволствие. Връщахме се с нея от Чехия и средния разход беше 7.5 литра при средна скорост 120 км. Така че не е за умиране. ЕЕЕ в БГ-то си тореше 17-18, но и ние бая спар и давахме.....Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoПървоначално публикувано от charmarioАрна не, ама и от най-арнитеТая грам не е Арна
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Колата е на човек от Клуба....има и още няколко Алфиsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
кой е той и защо не я е "водил" на срещите?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment